Thứ Sáu, 9 tháng 9, 2016

Sully - Miracle on the Hudson River

Online filmek - The above is the best animated film in 2016, is considered the most popular screen A New York Pilota sziveben letette a repulogepet, a Hudson folyo vizere fagyos. Ez TENY. A kerdes az, hogy eleteket HOS mento, vagy inkabb pasas alkalmatlan hivatasara Chesley "Sully" Sullenberger?



A faradhatatlan filmje legutobbi Clint Eastwood, az Amerikai Talan mesterlovesz legsikeresebb egy rendezese palya sikeres kulonlegesen volt, 6 Oscar-dijra jeloltek, meg egy aranyszobrot is nyert, és a kozonseg is a szivebe zarta. Most ujabb egy, megtortent eseten alapulo tortenet, a Tom Hanks-szel foszerepben és kulonlegesnek izgalmasnak igerkezik Ismet.


Foszereplok: Tom Hanks, Laura Linney, Aaron Eckhart, Anna Gun.
Fenykepezte: Tom Stern. Latvany: James J. Murakami.
IRTA: Chesley Sullenberger, Jeffey Zaslow, Todd Komarnicki.
Rendezte: Clint Eastwood.


2009 telen az egy csoda vilag lazaban egesz egett: egy kivalo Pilota, Chesley "Sully" Sullenberger (Tom Hanks) meghibasodott sziveben repulogepevel ​​New York, a Hudson folyo vizere fagyos szallt le, 155 és utasa megmentette eletet IGY. Mikozben a vilag hoskent referring unnepelte a kapitanyt, és a ugyessegerol kiveteles hiradasok és mind lelekjelenleterol szoltak, vizsgalat indult. Soran vizsgalat feny amire és a derult, nem az a Pilota megbecsuleset szolgalta egyaltalan. Fever, azzal fenyegetett, hogy nem vezethet tobbe repulogepet SOHA ...

watch free movies online - Steven Spielberg

Không có nhận xét nào:

Đăng nhận xét